Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - دادگاه عالي لاهور، صلاحيت «احمد لدهيانوي» سرکرده پيشين گروه تروريستي «سپاه صحابه» براي شرکت در انتخابات پارلماني پاکستان را تائيد کرد.
وکيل «لدهيانوي» مدعي شده است: موکلش در هيچ يک از حملات تروريستي نقش نداشته و وي مي‌تواند به عنوان نامزد انتخاباتي از شهر «جهنگ» Jhang ايالت پنجاب در انتخابات پارلماني پاکستان شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فعاليت گروه تروريستي سپاه صحابه در زمان رياست جمهوري «پرويز مشرف» ممنوع شد و اين گروه با نام اهل سنت والجماعت تحت پوشش فعاليت هاي خيرخواهانه به کار خود ادامه داد اما در سال 2012 به دليل ادامه تحرکات تروريستي فعاليتش ممنوع شد.
از اينرو بنا به اعلام اخير «داون نيوز» پاکستان، دادگاه اسلام آباد صلاحيت «احمد لدهيانوي» را به اتهام فعاليت هاي فرقه اي و تروريستي براي شرکت در انتخابات 2018 رد کرد.
گروه تروريستي سپاه صحابه که در اوايل دهه 80 ميلادي تشکيل شد مهمترين گروه فرقه گرا در پاکستان است که به همراه لشکر جهنگوي با ترورهاي هدفمند شيعيان و حتي سني ها درصدد دامن زدن به تفرقه مذهبي در پاکستان هستند.
بنابراين دادگاه عالي لاهور در حالي صلاحيت «لدهيانوي» را براي شرکت در انتخابات پارلماني پاکستان تاييد کرده که دست وي به خون بسياري از مردم پاکستان آلوده است.
يکي از انتقاداتي که همواره از سوي نيروهاي امنيتي اين کشور به دستگاه قضايي پاکستان وارد مي شود مماشات با تروريست ها و سرکردگان گروههاي تروريستي است و جامعه اين کشور هيچ گاه شاهد مجازات تروريست ها و سرکردگان آنها نبوده است.
طولاني شدن روند رسيدگي به پرونده تروريستهاي بازداشت شده در پاکستان به گونه اي است که باعث مي شود آنان يا تبرئه شوند ويا با زمينه سازي از زندان فرارکنند.
حمله تروريستي صبح پنجشنبه عناصر گروه تروريستي «سپاه صحابه» به حسينيه «لعل شاه» شيعيان که منجر به کشته شدن دو تن از آنان شد نشان مي دهد که اين گروه تروريستي و فرقه گرا همچنان فعال و از حمايتهايي نيز در محافل مختلف پاکستان برخوردار است.
«عاشق حسين طوري» کارشناس مسايل سياسي معتقد است:
"لشگر جنگوي و سپاه صحابه که به نوعي با گروهک القاعده ائتلاف کرده اند علاوه بر کشتار مسلمانان چند سالي است که قبور اهل سنت را نيز مورد حمله قرار مي دهند و حتي در مساجد اهل سنت نيز بمب گذاري مي کنند."
در چنين شرايطي تاييد صلاحيت سرکرده سابق گروه تروريستي سپاه صحابه قطعا براي مردم پاکستان قابل قبول نخواهد بود بلکه انتظار دارند دادگاه صالحه با رسيدگي به جنايات تروريستها بخصوص سرکردگان گروههاي تروريستي مانع از ادامه فرقه گرايي و کشتار مردم اين کشور شود، زيرا ايجاد شرايط لازم براي حضور تروريستها در پارلمان پاکستان مي تواند به معناي تقويت بيش از پيش حاشيه امنيت براي آنان در بالاترين سطح باشد.
«سراج الحق» رئيس حزب جماعت اسلامي پاکستان در اين باره گفت:
"دولت و نهادهاي نظامي و مذهبي در پاکستان با مسئوليت سنگيني براي مقابله با افراد و افکار منحط و فرقه گرايانه روبرو است."
در هر حال، برخورد چند گانه دستگاه قضايي پاکستان با تاييد و يا رد صلاحيت نامزدهاي شرکت کننده در انتخابات پارلماني اين کشور نشان مي دهد در دستگاه قضايي پاکستان در اين خصوص وحدت رويه وجود ندارد.
زيرا در حالي که «فواد چوهدري» سخنگوي حزب تحريک انصاف پاکستان به دليل انچه که بيان نکردن حقايق در مورد ازدواج دومش اعلام شده از سوي دادگاه شهر«جهلم» Jhelum در ايالت پنجاب صلاحيتش براي شرکت در انتخابات رد مي شود و در شهر لاهور مرکز همين ايالت صلاحيت يک تروريست براي شرکت در انتخابات تاييد مي شود. وضعيتي که موجب ادامه ناارامي و حملات تروريستي در پاکستان مي شود.
نويسنده: مجيد وقاري
118/116

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۱۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به عملیات خرابکارانه علیه تأسیسات انتقال گاز در زمستان پارسال گفت: تلاشگران صنعت گاز در دو بخش‌ عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه، عملکرد ارزشمندی داشتند و با اقدام جهادگونه به مقابله با این بحران و خنثی‌سازی پیامدهای آن پرداختند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، غلامرضا جلالی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) در نخستین هم‌اندیشی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز که با حضور معاون وزیر نفت در امور گاز و جمعی از مدیران ارشد صنعت نفت و گاز برگزار شد، با تأکید بر این‌که صنعت گاز  و خدمات آن در کشور ما یک حوزه مهم است، گفت: دشمن از این موضوع آگاه است و راهبردهای ناامن‌سازی و تهدیدآفرینی در این حوزه را به اشکال متفاوتی دنبال می‌کند.

وی افزود: با توجه به این‌که گاز بخش بزرگی از سبد انرژی کشور را در بخش صنعت و نیروگاهی و مصارف خانگی و خدماتی و تجاری تأمین می‌کند، با این اوصاف طبیعی است که بخش‌های وابسته به این حامل انرژی نیز در گستره وسیعی از محصولات و خدمات جای خواهند گرفت؛ از این رو در مقیاس ملی، ارزش گاز حیاتی است و باید ۱۰۰ درصد مصون‌سازی شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: از آن‌جا که موضوع‌های مربوط به پدافند غیرعامل، امری حیاتی است و به‌طور عمده با امنیت کشور سر و کار دارد، برابر قانون مصوبه‌های سازمان پدافند غیرعامل، شأن قانونی و الزام‌آور دارد و در صورت احراز استنکاف از آن، جرم شده است.

جلالی با بیان این‌که آموزش سواد امنیت سایبری برای هر مدیری ضروری است، گفت: مدیران در هر سطحی باید نسبت به الزام‌های حیاتی امنیت سایبر در محیط تحت مدیریت خود آموزش ببیند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به اقدام خرابکارانه علیه تأسیسات انتقال گاز در زمستان پارسال اشاره و تصریح کرد: به واقع باید از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و تلاشگران صنعت گاز در بخش‌های انتقال و ستاد قدردانی کرد که به صورت جهادی به مقابله با این بحران و خنثی‌سازی پیامدهای آن پرداختند که در دو بخش‌ عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه قابل دسته‌بندی است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: شرکت ملی گاز ایران سال ۱۴۰۲ در جریان حادثه خرابکارانه که علیه تأسیسات خطوط گاز این شرکت انجام شد، در زمینه مدیریت پیامد حمله، عملیات رسانه‌ای و عملیات بازسازی، عملکرد ارزشمندی انجام داد که در صورت مستندسازی آن، می‌تواند به‌عنوان یک دانش ارزشمند برای مدیریت آیندت بحران‌ها استفاده شود.

جلالی در تشریح اقدام‌ها برای مدیریت پیامد حمله در دو بخش عملیات میدانی و رسانه‌ای، اظهار کرد: از سویی در حوزه میدانی، برنامه برگشت‌پذیری زیرساخت به خوبی انجام و بازسازی خطوط در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شد و برای چند روستای اطراف که دچار قطع گاز شده‌ بودند، سوخت جایگزین کافی تأمین شد.

وی در پایان، گفت: در عرصه رسانه نیز  همکاران شرکت ملی گاز ایران مدیریت خوب و ارزشمندی داشتند، مدیریت تولید و انتشار خبر از تریبون رسمی شرکت و معرفی مدیر دیسپچینگ شرکت به‌عنوان سخنگوی رسمی شرکت ملی گاز ایران در این بحران سبب شد تا مدیریت پیامد حمله در حوزه رسانه نیز به نحو احسن انجام شود؛ باید توجه داشت که مدیریت صحیح پیامد، سبب خنثی‌سازی اصل حمله می‌شود.

دیگر خبرها

  • انتخابات مجلس دوازدهم و مروری بر «۹ ماه انتخاباتی» در ایران
  • پاسخ طالبان به موضع پاکستان درباره منشأ حملات تروریستی داعش
  • دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه
  • امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • دیدار رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه با حسین امیرعبداللهیان
  • دیدار اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان